Vachtverzorging

Gefeliciteerd met de aanschaf van je Labradoodle of Waterhond! Ik hoop dat hij of zij alles is wat je altijd gewenst hebt.

Hoewel je waarschijnlijk de eerste paar maanden niet over de benodigde vachtverzorging zult nadenken, wil ik je toch vragen dat wel te doen. De vacht van een Labradoodle (Australian of gewoon) of Waterhond is namelijk de meest onderhoudsgevoelige vacht die er maar bestaat…

Jawel, jij als baasje hebt gekozen voor de allerliefste, allerleukste en allermooiste hond ter wereld…met de allermoeilijkste vacht 😉
En de meeste baasjes zijn zich bij de aanschaf van hun lieveling daar niet bewust van. Met het gevolg dat 9 van de 10 Doodles en Waterhonden tussen de 7 en 12 maanden volledig vervilt raken en kort moeten worden geschoren.

Hoe zielig en frustrerend is dat?

Met een gedegen voorbereiding kun jij dat jezelf en je hondje beparen.

Lees HIER verder

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, op zoek naar een oplossing voor je Doodle, niet waar? Nou, dan heb ik een GROTE verrassing voor je. Als je op de onderstaande button klikt, krijg je GRATIS een week lang toegang tot de nieuwe Doodle Transformatie School met eigen Doodle community.

Daar staan je een paar geweldige dingen te wachten die jou gaan helpen de Vacht & VerzorgingsXpert van je eigen hondje te worden!

Zie ik je daar?

Groetjes, Wanda