Dank voor je aanvraag Ik heb iets leuks voor je! Scroll verder...

Wat goed dat jij de proefvideo's hebt gebruikt om je eerste trimervaring op te doen! Wat goed dat je er klaar voor bent om te leren hoe je je Doodle ZELF kunt trimmen in het natuurlijke, fluffy model waar jij van houdt. Dat gaat jullie beide zoveel brengen!

Ik weet hoe spannend het kan zijn om iets nieuws te leren. Helemaal als je Doodle degene is op wie je dat leert!

Dus als jij bereid bent die stap te nemen voor het welzijn van je Doodle en die investering in tijd, energie en geld te doen, wil ik jou daar graag voor belonen, omdat jij voor mij een voorbeeld bent voor al die andere Doodle baasjes!

€ 500,00 korting!

Mocht het concept van de VIP 2-daagse jou aanspreken (want dit is niet voor iedereen en daarvan ben ik me bewust) dan weet ik zeker dat wij een klik hebben! Niet alleen beloof ik je dan 2 geweldig leuke, leerzame. levensverrijkende dagen, waarin je op een totaal nieuwe manier naar je Doodle leert kijken…

Ik bied jou OOK NOG eenmalig €500,00 korting als jij je voor het einde van deze week inschrijft via de salespage!
(app me even op 06-29522130 als je interesse hebt, zodat ik een speciale betaalpagina voor je kan aanmaken en we contact kunnen hebben voor het beantwoorden van al je vragen)   

Iedereen kan zijn Doodle leren trimmen, dus OOK JIJ!

Ik hoop jou en je Doodle spoedig te ontmoeten!

 

 

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda