Dank voor je aanvraag. Gefeliciteerd met deze eerste stap naar je nieuwe, Doodlecomfortabele leven!

Je kunt de button onderaan de pagina gebruiken om door te linken naar de VIP 2-daagse info pagina...maar eerst heb ik nog iets anders voor je...

GRATIS PROEFVIDEO'S

Ik weet nog hoe het was toen ik Joy voor het eerst zelf ging trimmen. Zelfs na jaren trimervaring op andere honden, voelde ik me voor het eerst zenuwachtig, omdat het nu om mijn EIGEN hond ging. Als doorgewinterde trimmer vond ik het opeens spannend en gingen er allerlei gedachten door mijn hoofd: “wat als ik per ongeluk in haar vel knip? als ik iets fout doe, waardoor ze zich nooit meer wil laten trimmen?”

En nogmaals: ik was een doorgewinterde trimster…

DUS… ik snap het helemaal als jij deze zorgen deelt, omdat jij nog NOOIT een trimschaar vast hebt gehad. Maar omdat ik weet wat voor een wereld er voor je opengaat, zodra je WEL jij eigen Doodle gaat trimmen, wil ik jou helpen over die drempel heen te komen. 

Gratis instructievideo’s!

Onderstaand vind je een paar instructievideo’s van de online trimworkshop. Middels deze proef video’s kun jij ZELF ervaren hoe het bevalt om stap voor stap met je hondje aan de slag te gaan EN meteen ook een goede indruk krijgen van wat de DoodleComfort trimmethode inhoudt.

Enjoy! XXX

Als jij wil leren hoe je ZELF je Labradoodle of Waterhond weer als fluffy pup kunt trimmen ZONDER te scheren en ZONDER er een poedel van te maken, wil ik dat zo simpel & laagdrempelig mogelijk voor je maken (zo kun je VANDAAG nog starten voor de laagst mogelijke investering 🙂


Het DoodleComfort 3 stappen systeem

Ben jij helemaal nieuw in de wereld van DoodleComfort en vind je het hele idee van zelf met je hondje aan de slag gaan best wel spannend? Dan help ik je graag over die schroom heen te komen middels mijn 3 stappen systeem, waarin je niet alleen steeds een stukje verder gaat, maar je ook zeker weet dat je niet teveel geld uitgeeft aan een workshop waarvan je niet zeker weet of je er daadwerkelijk iets mee gaat doen (iets wat voor veel baasjes een drempel vormt). Na de 1e stap kun je kiezen of je stopt of doorgaat en aan het eind van de 3 stappen weet je alles dat je moet weten om je Doodle zelf gemakkelijk klitvrij te houden en prachtig in de natuurlijke, fluffy look te trimmen die jij mooi vindt. 

Stap 1: de gratis proef instructievideo’s

Omdat ik begrijp hoe spannend het voor je kan zijn om je eigen hondje te trimmen, als je zelfs nog nooit een trimschaar vast hebt gehouden, wil ik die eerste drempel graag bij je wegnemen. Om deze reden stel ik een aantal video’s uit de online trimworkshop GRATIS beschikbaar, zodat je zelf kunt zien en ervaren wat je van de stap voor stap instructievideo’s mag verwachten. Beschouw dit als een soort proefworkshop om over je eerste schroom heen te komen. En beslis dan of je verder wil gaan…enjoy! 

Stap 2: de online Klaar Met Klitten training

Als je het trimmen op gedegen en verantwoorde wijze wil aanpakken, begin je ALTIJD EERST met de online Klaar Met Klitten basisworkshop. Hierin leer je namelijk op laagdrempelige manier de oh zo belangrijke basis van het Doodle trimmen EN hoe je meteen ook het grootste probleem van Doodle vachtverzorging gemakkelijk oplost: hoe je de vacht ZELF gemakkelijk klitvrij krijgt en houdt. Dit zijn technieken die je bij geen enkele andere workshopgever leert en zonder welke je NOOIT je Doodle mooi in model kunt trimmen. Zelfs als je hierna stopt is deze workshop super waardevol voor je, want kun je voortaan voorkomen dat je Doodle kort geschoren wordt. Om die reden heb ik deze training zo laagdrempelig mogelijk voor je gemaakt. Je trimster EN je Doodle zullen je dankbaar zijn! 

Stap 3: welk vervolg kies je?

Sta je na de Klaar Met Klitten workshop te popelen om ook het modelleren te leren volgens de unieke, fluffy DoodleComfort trimmethodiek? Dan kun je kiezen voor de online trimworkshop (laagdrempelig en goedkoop leren in je eigen tijd), De VIP 2-daagse (alle privé aandacht incl spullen bij jou thuis) of de VIP Groepsworkshop (in kleinschalige setting even een hele dag samen met je Doodle eruit en niet alleen leren trimmen, maar ook alles over de interactie met je Doodle. 

Genoeg om naar uit te kijken dus! En voor ieder wat wils! 

Maar laten we beginnen met jou over die eerste drempel heen te helpen: door jou zelf te laten ervaren! 

Dit is wat de DoodleComfort trimmethodiek inhoudt:

Eager om OOK te beginnen met leren?

Stap 1. Gratis proefvideo's

Smaak te pakken? Check dan onderstaand wat de Klaar Met Klitten training jou en je Doodle allemaal brengt en neem de 1e stap op weg naar het ultieme DoodleComfort.

1. Online Klaar met Klitten training. Alleen NU van € 147,00 voor € 47,00!

Dit is de beste instap workshop als jij wil leren trimmen. Je leert hoe je ZELF je Doodle klitvrij kunt maken en houden op een stressvrije, pijnloze en natuurlijke manier, zodat je het grootste probleem van Doodle vachtverzorging (:klitten & vilt) voortaan ZELF kunt oplossen. ZONDER scheren en ZONDER lelijke happen van de schaar. Tevens de beste (en enige) online workshop om te ervaren of trimmen iets voor je is, zonder dat je meteen veel geld kwijt bent. DEZE UNIEKE BASISWORKSHOP IS EEN MUST VOOR ELK DOODLE EN WATERHOND BAASJE met skills je die NERGENS anders leert, voor de laagst mogelijke investering! Klik op de foto voor meer info!

NIEUW gratis wekelijkse Q&A call!

Vind jij het spannend om je Doodle zelf te leren trimmen?

Dat begrijp ik helemaal!

Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je Doodle, maar ook jij erbij gebaat bent (in meerdere opzichten) als jij zelf leert je Doodle te trimmen volgens de DoodleComfort trimmethode, wil ik die stap zo laagdrempelig mogelijk voor je maken.

Als jij je gegevens invult, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina met proefvideo’s EN een speciale eenmalige aanbieding op de online Klaar Met Klitten Introductie training. Zo kun je niet alleen eerst ZELF oefenen, maar ook meteen starten met trimmen voor de laagst mogelijke prijs! 

Enjoy!

Groetjes, Wanda

Wacht! Ga nog niet weg!

Jij bent op deze site terecht gekomen, omdat je je eigen Doodle wil leren trimmen, niet waar? En ik begrijp dat al die informatie een beetje overweldigend kan zijn. Bovendien is het veel leuker en fijner om zelf te DOEN en ERVAREN, dan om er maar over te blijven lezen. Toch?

Nou, dan heb ik iets heel speciaals voor je, dat de drempel van het zelf trimmen in één klap bij je wegneemt:

Een GRATIS mini proef trimworkshop! 

3 instructievideo’s waarmee je ZELF met je hondje op een veilige, vrijblijvende manier aan de slag kunt. Zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk & gemakkelijk het is om je eigen Doodle te trimmen! No strings attached!

DUS WAAR WACHT JE NOG OP? 
Klik op onderstaande knop en sla aan het trimmen!

Enjoy!

Groetjes, Wanda